Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Amazon MGM radi nastavak SF komedije Spaceballs
Mel Bruks radiće kao producent, a glavnu ulogu ima Džoš Gad
20. jun 2024.

Amazon MGM radi nastavak SF komedije "Spaceballs"

Amazon MGM Studios je dao zeleno svetlo za nastavak SF komedije Spaceballs!

Film, koji kod nas ima prevod Svemirske lopte, premijerno je prikazan 1987. godine, a reč je o parodiji koju je napisao Mel Bruks, koji je sastavio urnebesnu komediju od raznih SF serijala. Bruks neće režirati nastavak niti pisati scenario, ali će biti jedan od producenata uz Džoša Gada, koji je dobio glavnu ulogu u Spaceballs 2.

Ceo projekat je još uvek u ranoj fazi pripreme tako da se detalji radnje čuvaju u tajnosti, ali se zna da će ga režirati Džoš Grinbaum po scenariju Gada, Bendžija Samita i Dena Ernandeza. Poslednja dvojica su poznata po svom scenarističkom radu na porodičnim hit filmovima kao što su Nindža kornjače: Makljaža s mutantima, Pokemon detektiv Pikaču, Vrednosti porodice Adams i predstojeći specijal Lego Star Wars: Rebuild The Galaxy.

U originalnom MGM filmu Spaceballs glumili su Bil Pulman, Džon Kendi, Dafni Zuniga, Rik Moranis i Mel Bruks, a neki od SF filmova i serija koji su poslužili kao inspiracija su originalna trilogija Ratovi zvezda, zatim Zvezdane staze, Osmi putnik, Čarobnjak iz Oza, 2001: Odiseja u svemiru i Planeta majmuna. Iako su kritike o filmu bile izuzetno loše, film je stekao kultni status i postao jedan od Bruksovih najpopularnijih i najpoznatijih filmova.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala