Registrovani korisnici mogu napraviti svoju grupu TV kanala, koristiti podsetnike, učestvovati u nagradnim igrama, čatovati, komentarisati na forumu, ocenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise i slično...
Sa 24 godine „Njujork Tajms“ nagradio ga je sa tri zvezdice za nezaboravna i hipermoderna jela poput „Jegulje, ljubičica i čokolade“, „Pene od telećeg mozga i foie grasa“ i „Supe od piva i tartufa“. Kritičar Viljem Grajms uporedio je Pola sa pijanistom koji je otkrio još dvadesetak dirki viška. Gurmanski kritičar Džonatan Gold kontroverzno je nazvao Polovu hranu „rezultatom neuspelog naučnog eksperimenta“. Ubrzo je postao kuvar kog su kritičari ili obožavali ili obožavali da mrze.
Film prati Pola tokom jedne cele decenije i otkriva njegov kreativni proces u kuhinji kao i ekstremno težak rad, duge uložene sate i požrtvovnost potrebnu da se postane kulinarski umetnik i stekne uspeh u nemilosrdnom svetu njujorške visoke kuhinje. Istražujući složene odnose između kritičara hrane, kuvara i vlasnika restorana, film zaranja u život beskompromisnog, intrigantnog mladog kuvara koji je ispred svoga vremena.