Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nastavljaju se lude avanture Kralja Džulijena
U drugoj sezoni, naš najomiljeniji lemur, Kralj Džulijen, ponovo lumpuje sa Mortom, Morisom i Klover u zabavnim avanturama na Madagaskaru!
1. mart 2018.

Nastavljaju se lude avanture Kralja Džulijena

Uzbudljive avanture na Madagaskaru počinju kada mladi Džulijen konačno postane kralj nakon što se njegov stric dobrovoljno povukao sa prestola i omogućio Džulijenu da ispuni svoj davnašnji san i postane Kralj lemurskog kraljevstva. Međutim, Džulijen mlađi uskoro saznaje da, biti kralj baš i nije baš tako zabavno. Umesto igre i zabave, mora se baviti ozbiljnim pitanjima kako bi sačuvao svoj ugled i tron, jer u međuvremenu njegov zli stric pokušava da povrati presto.

U drugoj sezoni, naš najomiljeniji lemur, Kralj Džulijen, ponovo lumpuje sa Mortom, Morisom i Klover u zabavnim avanturama na Madagaskaru! Ovoga puta, mladi kralj odlučuje da napusti kopno i otisne se na pučinu, u potrazi za novim izazovima. Tako završava u zarobljeništvu gusara, ali i uspeva da izvede vrhunsku plesnu tačku i učestvuje u Igrama džungle. Morta otimaju vanzemaljci, Klover otkriva „brzu hranu“, pojavljuju se Džulijenovi naporni roditelji, i još mnogo toga što vam ovom prilikom nećemo otkriti!

Potpuno orginalna, smešna i luda avantura puna je novih priča i fantastičnih, šarenih likova, koji se pridružuju Kralju i njegovoj posada, svakog dana u 17:00 na omiljenom dečijem kanalu Minimax.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala