Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi nastavak Indijana Džonsa
Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa.
29. mart 2018.

Novi nastavak Indijana Džonsa

Proteklog vikenda u Londonu su dodeljene "Racuten TV Empire" nagrade, koje britanski časopis Empajer dodeljuje najuspešnijim filmovima u proteklih 12 meseci.

Slavni reditelj Stiven Spilberg osvojio je nagradu "Legend of Our Lifetime", a u govoru prilikom dodele otkrio je kada će početi rad na novom filmu o Indijani Džonsu.

Spilberg je najavio da će snimanje petog nastavka početi u aprilu iduće godine, kao i to da će se film snimati u Velikoj Britaniji.

"Uvek mi se isplati da dođem u Veliku Britaniju i da sarađujem sa vrlo talentovanim ljudima - od glumaca i tehničke ekipe, pa sve do vozača i prodavaca girica i krompirića. Svi oni su mi pomogli da ovde snimim dosadašnje filmove, a verujem da će nastaviti da mi pomažu i kad se u aprilu 2019. godine vratim da bih snimio peti film o Indijani Džonsu", rekao je Spilberg.

Legendarni lik arheologa avanturiste ponovo će, naravno, igrati Harison Ford, bez koga je teško i zamisliti filmove o Indijani Džonsu. Ford, koji je glavni lik do sada glumio u svim nastavcima, u vreme snimanja novog dela imaće 76 godina.

A ni sam Spilberg nije mlađi. Uprkos tome što ima 71 godinu, legendarni reditelj ne posustaje. Njegov najnoviji SF spektakl "Readu Player One" u bioskope stiže ovih dana.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala