Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Završeno snimanje treće sezone serije “Ubice mog oca”!
Snimanje treće sezone serijala Ubice mog oca, završeno je noćas u Beogradu.
15. avgust 2018.

Završeno snimanje treće sezone serije “Ubice mog oca”!

 

Snimanje treće sezone serijala Ubice mog oca, završeno je noćas u Beogradu. Snimanje je trajalo blizu tri meseca, na 30 različitih lokacija u i oko Beograda. Takozvanu Zadnju klapu ekipa serije obeležila je na splavu na Dunavskom keju, dok je emitovanje planirano na jesen.

 
 
Najzahtevniju sezonu do sad, prepunu akcionih scena, vrtoglavih vožnji, ekipa serije Ubice mog oca, završila je za tri meseca. Na oko trideset lokacija, blizu 90 glumaca, doneće nove zanimljive detalje u dosadašnjim policijskim istragama, ali i neke potpuno nove dramske zaplete.
 
Osim rata kriminalnih klanova, korupcije u policiji, nova sezona serije Ubice mog oca bavi se problemom nasilja nad ženama, i hrabro otvara pitanje korupcije u zdravstvu.
 
 
“U trećoj sezoni, Aleksandar će biti najposvećeniji svom poslu. Uključen je u slučajeve kojima se bavi u potpunosti, dok će Mirko i ostali više brinuti o nekim ličnim problemima”, poručio je glavni glumac u seriji Vuk Kostić, dodajući da je centralna priča nove sezone slučaj ubistva uglednog lekara, dok se paralelno odvija veliki rat između narko-klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge. Inspektor Jakovljević (Vuk Kostić) saznaje i bolnu istinu vezano za ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike…
 
 
Treća sezona na male ekrane vraća omiljene likove poput Jelisavete Orašanin i Nine Janković, ali i uvodi nove. Seriji se pridružio Radoš Bajić koji tumači tasta Mirka Pavlovića (Marko Janketić), a koji kao penzionisano vojno lice ima važnu ulogu u rešavanju misterioznog ubistva.
 
 
Stari, ali i mnogo novih likova, od jeseni, tačnije kraja oktobra.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala