Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija Svet u plamenu na Epic Drami
Kanal Epic Drama obeležava predstojeću ekskluzivnu premijeru serije ‘Svet u plamenu’ na ljubičastom tepihu u Varšavi.
14. oktobar 2019.

Serija "Svet u plamenu" na Epic Drami

  U četvrtak 3. oktobra, kanal Epic Drama bio je domaćin ekskluzivnog premijernog dešavanja s mnogo poznatih za međunarodno cenjenu dramsku seriju o Drugom svetskom ratu, Svet u plamenu. Članovi glumačke i snimateljske ekipe, poljski glumci Zofija Vihlač, Tomaš Kot i Boris Šic, britanski glumci Džulija Braun i Džona Hauer-King, i izvršni producenti Helen Zigler i Damijen Timer, okupili su se u čuvenom kulturnom centru Koneser, u varšavskoj četvrti Praha, da obeleže predstojeću svetsku premijeru serije – 10. novembra na tom kanalu. 

Mediji su doleteli iz raznih delova centralne i istočne Evrope kako bi se pridružili poljskim novinarima i kablovskim operaterima na nezaboravnom predstavljanju ove epske istorijske dramske serije višestruko nagrađivanog pisca Pitera Baukera. Dnevni raspored medija obuhvatio je intervjue jedan-na-jedan sa članovima glumačke i snimateljske ekipe Sveta u plamenu, kao i ekskluzivno premijerno prikazivanje prve epizode. Nakon toga je usledio ekskluzivni razgovor s pitanjima i odgovorima, koji je vodio poljski novinar i TV-ličnost Marcin Cejrovski, a uveče je priređena tematska zabava u stilu tridesetih godina 20. veka.
 
Gosti koji su stizali na razgovor i na zabavu koračali su po ljubičastom tepihu s obeležjem kanala Epic Drama, a na njemu su se članovi glumačke postave okupili i radi fotografisanja. Potom ih je Odeta Moro, popularna poljska novinarka, TV i radio-voditeljka, ispitivala o njihovim omiljenim trenucima tokom snimanja. I sesija s pitanjima i odgovorima, s Marcinom kao voditeljem, i intervjui na ljubičastom tepihu s Odetom, uživo su emitovani na poljskom Fejsbuk-profilu kanala Epic Drama. To je za ovaj kanal bilo prvo emitovanje takve vrste, a broj gledalaca je dostigao 160.000.
 
Karin Heijink, potpredsednica za pretplatničke televizijske kanale i proizvode u kompaniji Viasat World, izjavljuje: “Oduševljeni smo što će kanal Epic Drama postati pozornica za seriju Svet u plamenu u celoj Srednjoj i Istočnoj Evropi. Naše ulaganje u ovu sjajnu seriju dokaz je da nam je stalni cilj da ovaj kanal ispunimo najboljim globalnim dramskim sadržajima. Ovaj kanal je brzo postao stecište vrhunskih dramskih programa za ovu regiju, a pošto smo videli kakav su uspeh na našem kanalu postigle priče na više jezika snimane na više lokacija, znamo da će se gledaoci kanala Epic Drama sroditi s likovima i upiti emocije i adrenalin serije kad se ona sledećeg meseca pojavi na TV-ekranima. Naše predstavljanje u Varšavi – mestu koje je ključno za priču u seriji Svet u plamenu – bio je savršen način da se ova serija prikaže kao jedna od mnogih svetlih tačaka na našem kanalu u predstojećim mesecima.”
 
Serija Svet u plamenu snimana je na lokacijama širom Evrope – u Poljskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Velikoj Britaniji, i prenosi priču o Drugom svetskom ratu kroz živote običnih ljudi sa svih strana globalnog sukoba. Prva sezona serije sastoji se od sedam jednosatnih epizoda i pripoveda prvu godinu rata, koja počinje invazijom Nemačke na Poljsku u septembru 1939, a završava se Bitkom za Britaniju. U seriji ćemo gledati zvezdanu glumačku postavu koja obuhvata dobitnicu Oskara Helen Hant, Šona Bina, dobitnika nagrada Emi i BAFTA, i Lesli Manvil, nominovanu za nagrade Oskar i Olivije, uz poljske glumce Zofiju Vihlač, Tomaša Kota, Borisa Šica, Agatu Kuleša i Tomaša Ziteka, kao i britanske glumce Džuliju Braun i Džonu Hauer-Kinga.
 
Serija Svet u plamenu ekskluzivno će se prikazivati na kanalu Epic Drama od 10. novembra u 21:00. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala