Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 13-19. jul
Preporuka omiljenih filmova, serija i emisija koje će sledeće nedelje biti emitovane na VIASAT kanalima!
10. jul 2020.

VIASAT preporucuje: 13-19. jul

 

PONEDELJAK 13.07.

VIASAT HISTORY: PREMIJERA – IZGUBLJENE PIRAMIDE EGIPTA @ 22.00h

Sadržaj:  U divljim pustinjama severnog Egipta došlo je do senzacionalnog otkrića. Pronađena je piramida sa zapečaćenom zagrobnom odajom. Sadržina je nestala, a nema tragova provale.

 

UTORAK 14.07.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA – MISTERIJE FRENKI DREJK – S3 @ 12.50h

Sadržaj:  Ova serija prati prve privatne detektivke u Torontu, koje rešavaju slučajeve koje policija ne može da reši, a koje druge detektivske agencije ne žele da prihvate. U drugoj sezoni, godina je 1921, a svet prolazi kroz velike promene.Novo doba zahteva nove vrste detektiva. Frenkin i Trudin smisao za avanturu dovodi ih u razne neprilike, ali one uvek uspevaju da se nakko izvuku. Slučajevi ih vode po celom Torontu, upoznajući pritom ljude različitih porekla i staleža, kao i istorijske ličnosti.

Epizoda 1:  Nakon što nestaje Luiz, njena drugarica iz rata, Frenki u saradnji sa Agatom Kristi radi na tome da razreši ovu misteriju. Hoće li njih dve uspeti u tome, pre nego što bude prekasno?

 

SREDA 15.07.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – POMOĆ NA PUTU - S1 @ 21.00h


Sadržaj:  Otvaramo pred vama svet kamiona koji mogu da odvuku ili podignu najteže mašine na putu. Pratimo uspone i padove muškaraca i žena koji se suočavaju sa prevrtanjima kamiona, sudarima i kvarovima. Oni su spremni za akciju, u svako doba dana i noći i bore se sa svakakvim problemima kako bi obezbedili sigurnost na putu.

 

ČETVRTAK 16.07.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – BOJNA POLJA - S1 EP1 @ 18.55h

Sadržaj:  Sudbina jedne nacije može da se reši u nekoliko minuta jedne bitke, međutim, razlozi za pobedu ili poraz često ostaju enigma i kontroverza. Na stranu ostavljamo mitove, legende i političke spletke, i skidamo veo tajne sa misterija koje okružuju najveće ratne sukove 20. veka. Uz pomoć istoričara, arheologa i vojnih stručnjaka, rekonstruišemo priče o sukobima koji su promenili svet.

Epizoda 1:  6. jun, 1944. Operacija "Overlord" je bila ogroman poduhvat, a ova bitka i danas predstavlja važan primer borbe za kadete na francuskoj vojnoj akademiji.

 

PETAK 17.07.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - LIMUZINA @ 21.00h


Sadržaj:
 Kada vozač limuzine prihvata tezgu, kako bi otplatio svoje dugove, postaje umešan u priču sa ozbiljnim kriminalcima.

Uloge: Patrik Vilson, Ed Helms, Jesika Alba, Rej Liota, Dejvid Haselhof

 

SUBOTA 18.07.

EPIC DRAMA: JOŠ JEDNA ŠANSA DA SE POGLEDA – UBISTVA U BEČU - S1 EP1 @ 21.45h


Sadržaj:
 Maks Liberman, učenik Zigmunda Frojda, pomaže Oskaru Rajnhartu u istraživanju čitavog niza poremećenih ubistava, koja su se desila po poznatim kafićima i operama Beča sa početka 20. veka.

Epizoda 1: Kada prelepa mlada proročica biva pronađena mrtva pod sumnjivim uslovima inspektor Oskar Rajnhart, iz bečke policije, poziva dr Maksa Libermana da se priključi istrazi i pomogne u pronalaženju ubice.

 

NEDELJA 19.07.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – TAJNI ŽIVOT SLONOVA - S1 EP1 @ 19.25h

Sadržaj: Pratimo život slonova, kao i rad humanitarne organizacije Spasimo slonove, iz Kenije. Otkrivamo njihov skriveni svet, od kompleksnog porodičnog života do inteligencije i emocija.

Epizoda 1: U porodici slonova vlada veliko uzbuđenje kada se rađa nova beba Briz. U međuvremenu, istraživački tim je pred velikim izazovom - treba da postave odašiljač na slonicu Anastasiju, tešku tri tone.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala