Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 27. jul-2. avgust
Preporuke za vaše omiljene filmove, serije i emisije , kao i svake nedelje , na VIASAT kanalima!
25. jul 2020.

VIASAT preporucuje: 27. jul-2. avgust

 

PONEDELJAK 27.07.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – GRAĐENJE DIVOVA - S1 EP1 & EP2 @ 21.50h & 22.35h

Sadržaj: Od najdužih tunela sveta, preko najmodernijih nebodera, do najprometnijih podzemnih železnica i najvećih ratnih brodova - ova serija otkriva neverovatne inovacije koje su pomogle u stvaranju supertvorevina i načine na koje one funkcionišu.

Epizoda 1: Pridružite se timu inženjera i graditelja u pokušaju da izgrade jedan od najvećih i najnaprednijih kruzera na svetu.

Epizoda 2:  Pridružujemo se iza kulisa timu koji gradi najnapredniju sportsku arenu na svetu - Mercedes Benc stadijum u Atlanti, vredan 1,2 biliona funti.

UTORAK 28.07.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - BERLIN 1945. - S1 EP3 @ 21.00h

Sadržaj: Putujemo kroz vreme nazad u Berlin, u najverniju godinu posmatrano iz perspektive nemačkog naroda i savezničkih vojnika. Ovo je priča o oslobođenju, porazu i ponovnom uzdizanju.

Epizoda 3: Putujemo kroz vreme nazad u Berlin, u najverniju godinu posmatrano iz perspektive nemačkog naroda i savezničkih vojnika. Ovo je priča o oslobođenju, porazu i ponovnom uzdizanju.

SREDA 29.07.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIJERA SEZONE - ODBROJAVANJE DO KAPITULACIJE - S1 EP1 @ 21.00h


Sinopsis:  Predstavićemo poslednjih sto dana II sv. rata. Biće reči o ključnim događajima za Treći rajh, kao i o njegovom postepenom slabljenju, koje je vodilo do neizbežne kapitulacije.

Epizoda 1:  28. januar, 1945. godine. Rat doživljava svoj vrhunac na nemačkoj zemlji. To je početak stotine dana užasa i smrti, koje slede. Ti dani će odneti više života nego sve prethodne godine trajanja rata.

ČETVRTAK 30.07.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - KRALJ ŠKORPIJA: USPON RATNIKA @ 21.00h


Sadržaj: Nakon što su mu začarani škorpioni ubili oca, Matajus beži i zaklinje se da će se osvetiti Sargonu.

Uloge: Majkl Kopon, Karen Dejvid, Simon Kvaterrmen

PETAK 31.07.

EPIC DRAMA: NOVO! JOŠ JEDNA ŠANSA DA SE POGLEDA – UBISTVA U BEČU - S1 EP3 @ 22.25h

Sadržaj: Maks Liberman, učenik Zigmunda Frojda, pomaže Oskaru Rajnhartu u istraživanju čitavog niza poremećenih ubistava, koja su se desila po poznatim kafićima i operama Beča sa početka 20. veka.

Epizoda 3:  Maksov rođak doživljava nervni slom, nakon što mu se udavio kolega sa vojne akademije. Policija ne nalazi ništa sumnjivo, ali Maks Oskaru skreće pažnju na niz stvari koje ukazuju na ubistvo.

 

SUBOTA 01.08.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - MARATON - VELIKA PUKOTINA - AFRIČKO DIVLJE SRCE - S1 @ 15.40h


Sadržaj:
Serija istražuje geološke sile koje su oblikovale Veliku pukotinu u istočnoj Africi, a zahvaljujući kojima je ona postala predeo koji obiluje divljim životinjama i biljkama.

Epizoda 1:  Vulkanski vrhovi iznad planina istočne Afrike stvorili su sveža ostrva biljnog i životinjskog sveta, u kojima su se razvila neobična bića.

Epizoda 2:  U Velikoj pukotini može se naći veliki diverzitet vodenih površina - reka, jezera, vodopada, izvora i koralnih mora, od Egipta, pa sve do Mozambika.

Episode 3:  Istražujemo Veliku pukotinu u istočnoj Africi. U prostranim savanama, predatori se bore da nadjačaju jedni druge, primoravajući primate da razviju socijalne sisteme.

NEDELJA 02.08.8

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – PISMO ZA EVITU - S1 EP1 @ 21.00h


Sadržaj:
 Miks strasti i temperamenta, harizmatična mešavina naivnosti i proračunatosti: kada Evita govori, svet sluša, uključujući španskog fašističkog diktatora Franka i njegovu konzervativnu ženu.

Prvi deo:  Decembar, 1946. godine. U Njujorku, skupština ujedinjenih nacija, velikom većinom glasova odlučila je da sva svoja ambasadorska mesta povuče iz Španije. Ova zemlja postaje izolovana od ostatka sveta.

Guest, Ketrin O'Hara, Eugen Levi, Majkl MekKin

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala