Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 03-09. avgust
Kratak uvid u emisije, serije i filmove koji će biti emitovani na VIASAT kanalima, sledeće nedelje. Uživajte!
31. jul 2020.

VIASAT preporucuje: 03-09. avgust

 

PONEDELJAK 03.08.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIJERA SEZONE – BORBENI BRODOVI - S2 EP1 @ 22.00h

Sadržaj: Bavimo se neverovatnim plovilima koja su oblikovala svetsku istoriju, kao i muškarcima i ženama koji su na njima plovili - od vikinških brodova do brodova za trkanje, od LCAC broda američke mornarice do Vasa borbenog broda iz 17. veka.

Epizoda 1: Dugački brodovi, koji su prevozili Vikinge po svetu, promenili su tok istorije. Ovi brodovi, stari hiljadu godina, otkrivaju nam koliko su Vikinzi bili umešni, kada je reč o graditeljstvu i oružju.

 

UTORAK 04.08.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – LOVCI NA BIBLIJE - S1 EP1 @ 22.55h

Sadržaj: Ova serija pripoveda neverovatne priče o posvećenim muškarcima i ženama koji su putovali po Egiptu, u 19. i početkom 20. veka, sa ciljem da pronađu najstarije hrišćanske tekstove.

Epizoda 1:  Proučićemo priče ljudi koji su u 19. i 20. veku putovali u Egipat da bi pronašli najranije hrišćanske tekstove. Njihova oktrića baciće novo, kontroverzno svetlo na priču o Bibliji.

 

SREDA 05.08. 5

VIASAT NATURE:  NAJBOLJE OD PREOSTALOG JORKŠIRSKI VETERINAR - S7 EP11 @ 20.45h

Sadržaj:  Piter Rajt i Džulijan Norton vraćaju se sa svojim dogodovštinama u Boroubridžu. Lečeći mala i velika stvorenja, susreću se sa prasićima, ovcama i kravama, a Džulijan će po prvi put doživeti neka nova iskustva.

Epizoda 11:  Džulijan žuri da pregleda kravu Šeril, koja se ne oseća dobro. U Tirsku, Piter pomaže koker španijelu koja je počela da se porađa, ali porođaj slabo napreduje. Šta li je problem?

 

ČETVRTAK 06.08.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA – DETEKTIV MALTEZE - S1 EP5 @ 21.00h

Sadržaj:  Detektiv Malteze je pošteni detektiv u nemoralnom svetu. On u početku istražuje obično ubistvo, koje na kraju počinje da dotiče misteriozne nestanke i nova ubistva.

Epizoda 5:  Maltezeova istraga navodi ga na mišljenje da u je prijatelj ubijen, zbog raspitivanja koje je došlo mimo uobičajenih kanala, a čija je meta trgovina drogom.

 

PETAK 07.08.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - PREDSTAVLJANJE AUTOMOBILA - S1 EP1 @ 21.45h & EP2 @ 22.35h

Sadržaj:  Četiri adrenalinska zavisnika imaju samo jednu stvar na pameti - da daju gas do daske. Ova serija predstavlja zabavne teme iz oblasti automobilizma i auto industrije.

Epizoda 1:  Svaki od voditelja želi da bude proglašen najboljim. Svi dobijaju po 1.500 evra kako bi kupili auto u kome posle treba da se trkaju jedni protiv drugih.

Epizoda 2:  Stiže veliki zimski izazov. Razne vrste vozila takmiče se u vožnji po snegu i ledu.

 

SUBOTA 08.08.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – POZNATI RIBOLOVCI - S1 EP1 @ 21.50h & EP2 @ 22.15h

Sadržaj:  Voditelju Dinu Meseju pridružuju se različiti gosti, dok zajedno putuju po različitim mestima u Ujedinjenom Kraljevstvu i Evropi, demonstrirajući svoje pecaroško umeće.

Epizoda 1: Din Masej i Adam Runi kreću put Francuske u potrazi za mrenom. Oni takođe žele da demonstriraju svoje veštine u Stilvoteru, gde se nadaju da će upecati neke šarane.

Epizoda 2:  Dinu Maseju pridružuje se Najdžel Badervej i oni kreću u Sari kako bi upecali neke šarane, pre nego što krenu na ulov većeg kalibra.

 

NEDELJA 09.08.8

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – MRTVA NEVESTA @ 17.20h

Sadržaj:  Kada stidljivi mladoženja uvežbava svoje bračne zavete u prisustvu pokojne mlade žene, ona se diže iz mrtvih i veruje da ju je on oženio.

Uloge: Emili Votson, Trejsi Ulman

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala