Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Trejler za drugu sezonu serije „Lupen“
Netflix je objavio trejler za drugu sezonu francuske hit serije "Lupen" (Lupin) koja na ekrane stiže 11. juna.
19. maj 2021.

Trejler za drugu sezonu serije „Lupen“

 

Prva sezona o "najtraženijem čoveku u Francuskoj" počela je da se prikazuje pre četiri meseca, a u međuvremenu su gledaoci s nestrpljenjem očekivali drugu.

Glavni lik serije „Lupen“, francuski glumac Omar Saj, na svom je Instagramu objavio trejler za drugu sezonu i ostavio kratku poruku: „Vratio se najtraženiji čovek Francuske. ‘Lupen 2’ vraća se 11. juna“.
 

 
Seriju je nadahnula kultna francuska knjiga o Arsenu Lupenu, lopovu džentlmenu i majstoru obmana i prerušavanja, autora Morisa Leblanka iz 1905. godine, piše Deadline.
 
Ostvarenje prati priču glavnog lika Asana Diopa koji želi da osveti svog oca, pre više od 20 godina optuženog za zločin koji nije počinio, te se predstavlja kao moderna verzija Lupena.
 
U četiri nedelje nakon prvog emitovanja, seriju je pogledalo više od 70 miliona pretplaćenih korisnika Netfliksovog striming servisa, što je bio jedan od razloga za drugi nastavak.
 
Serija je ostvarila i jedno neočekivano postignuće – postala je prva francuska serija koja je ušla u američkih Top 10 najgledanijih serija na Netfliksu.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala