Moj TV - TV Program za 200+ kanala
10 NOVIH BOŽIĆNIH NASLOVA NA HBO MAXU
Na HBO Max streaming platformu počeli su pristizati novi naslovi koji već sada uvode u nadolazeće praznično raspoloženje.
15. decembar 2022.

10 NOVIH BOŽIĆNIH NASLOVA NA HBO MAXU

 
Od božićnih filmova, preko tematskih dokumentarnih filmova, pa sve do animiranih sadržaja za decu, u nastavku je lista božićnih naslova koji su već stigli ili će uskoro stići u ponudu HBO Max-a.

Božićna priča Božić / Dostupna sada na HBO Max
 
U nastavku ovog miljenika za praznike, Ralphie je odrastao i mora da se nosi sa Božićem i svime što dolazi sa tim, ovog puta kao tata. Piter Bilingsli se vraća ulozi zbog koje su deca svih uzrasta dočekala Božić kao niko drugi.

 

 
Kamp Deda Mraza / Dostupan sada na HBO Max
 
Dirljiv dokumentarac koji podstiče na razmišljanje osvetljava Udruženje Deda Mraza u Novoj Engleskoj i njihove napore da unesu više različitosti u jednog od najomiljenijih likova u istoriji - Deda Mraza.

 
 
Božićna misterija / Dostupna sada na HBO Max
 
Pre sto godina, mali dečak u Plezant Beju, Oregon, otkrio je niz magičnih zvona Deda Mraza, koja su malom gradu donela vek prosperiteta i mira. Sada, samo nekoliko dana pre Božića, zvona su nestala, a na grupi neustrašive dece je da reši slučaj, pronađe zvona i vrati božićnu magiju Shelter Bai-u i njegovim građanima.

 
 
Božić od brusnice / Dostupan sada na HBO Max
 
Razdvojeni par glumi bračnu sreću na nacionalnoj televiziji kako bi pomogao božićnom festivalu u svom gradu i svom poslu. Ali šta će za njih biti budućnost kada se njihova ponovo rasplamsala ljubav zakomplikuje novim okolnostima?

 
 
Praznična harmonija / Dostupno sada na HBO Max
 
Pevačica i tekstopisac Gejl (Aneliz Čepero) dobija priliku da se takmiči za jedinstvenu šansu za uspeh. Ona kreće na put na drugi kraj zemlje, ali stiže samo do Harmoni Springsa u Oklahomi, gde joj se auto pokvari i ostaje bez novca i nade. Ostale su mu samo dve nedelje do nastupa na Badnje veče iz snova na iHeartRadio-u, on sluša Džeremijev savet (Džeremi Sampter) i dovodi sa sobom grupu dece koja se takođe nadaju da će nastupiti. Gejl i Džeremi se zbližavaju, ali ako ona želi da ispuni svoj životni san, možda će morati da napusti njega i grad koji je zavolela. U filmu glumi i Bruk Šilds.


Psić Pat: Pat Božić Bata / Dostupan sada na HBO Max
 
Uprkos tome što je mali i razigran, Pet je heroj koji leti da spase svoje prijatelje, izbegavajući brojne prepreke na putu.
 
 
Holivudski Božić / Dostupan sada na HBO Max
 
Džesika je holivudska rediteljka poznata po svojim božićnim filmovima. Kada izvršni direktor mreže Kristofer preti da će prekinuti snimanje, Džesika ne samo da pokušava da spase svoj božićni film, već ga i živi!

 
Božić na farmi / Premijera 23. decembra na HBO Max
 
Klementin Džons je australijska spisateljica čiju su autobiografsku knjigu o životu na farmi u Kvinslendu pokupili moćni izdavači London i London. Ali istina je da je "Klementina" zapravo Emi Džons, Njujorčanka koja je knjigu zasnovala na osnovu dnevnika svoje pokojne majke. Kada izdavači najavljuju da putuju u Australiju po autentičnu "Klementinu" pre potpisivanja ugovora, Emi mora da se vrati na staru porodičnu farmu, angažujući svog rođaka Dejvida i njegovog muža Majlsa da pomognu u održavanju prevare. Jedini problem: glavna urednica Londona i Londona Elison London se pojavljuje sa svojim zgodnim odraslim sinom Džekom – i ako se seća noći kada je sreo Emi u Njujorku, igra je gotova!

 
Dikensov praznik / Premijera 23. decembra na HBO Max
 
Kesi se vratila u svoj rodni grad Dikens nakon što je pokušala da bude producent na Brodveju u Njujorku. Sada je producent lokalne predstave „Božićna priča“ za 100. godišnjicu viktorijanskih proslava u gradu. Kada glavni lik izgubi glas, mora da nađe zamenu ili će emisija biti otkazana. Gradonačelnica joj predlaže da nagovori Džejka, akcionu zvezdu, koji je takođe odrastao u Dikensu. Kesi to baš i ne želi zbog veze sa Džejkom u školi, ali ga ipak zove. Na njeno iznenađenje, on se slaže. Sada rade zajedno i stara osećanja izlaze na površinu.

 
Božićni valcer / Premijera 23. decembra na HBO Max

Nakon što je Ejverino bajkovito božićno venčanje otkazano, instruktor plesa joj pomaže da se suoči sa svojim strahovima u životu i ispuni svoj san da nauči da pleše. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala