Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Policajac sa Beverli Hilsa ponovo je u akciji već početkom jula!
Zvanični naziv je "Beverly Hills Cop: Axel F", a film, četvrti po redu, biće dostupan za striming 3. jula
23. maj 2024.

Policajac sa Beverli Hilsa ponovo je u akciji već početkom jula!

Aksel Foli se sprema da se vrati u akciju u filmu čiji je zvanični naslov Beverly Hills Cop: Axel F, a do tada je Netfliks objavio novi zvanični trejler i otkrio datum premijere u julu.

Detektiv Foli (Edi Marfi) vraća se borbi protiv kriminalaca nakon što je ugrožen život njegove otuđene ćerke Džejn (Tejlor Pejdž). Ubrzo nakon što je primila pretnju, Džejn će krenuti u akciju sa svojim ocem, novim partnerom Bobijem (Džozef Gordon-Levit) i dobro poznatim Bilijem (Džadž Rajnhold) i Džonom Tagartom (Džon Ešton) tokom koje će naići na veliku zaveru koju, naravno, moraju da reše.

Posle prvog Policajca sa Beverli Hilsa iz 1984. godine, nastavka tri godine kasnije i trećeg filma iz 1994. godine, planovi za četvrti se rade od sredine 1990-ih, ali nikako da se pronađe (i zadrži) kreativni tim. Tokom godina, razna (poznata) imena su bila povezana sa projektom, a proizvodnja je konačno počela u aprilu 2022. Premijera u julu ove godine tako će označiti povratak detektiva Folija posle 30 godina od poslednjeg nastavka, ili čak 40 godina nakon originalnog filma.

Pored već pomenutih poznatih imena iz franšize, tu su i Pol Rajzer i Bronson Pinčot, a u ostalim ulogama su Kevin Bejkon i Mark Pelegrino. Režiju potpisuje Mark Moloj po scenariju Vila Bila, Toma Gormikana i Kevina Etena.

Policajac sa Beverli Hilsa 4 (Beverly Hills Cop: Axel F) biće dostupan za striming 3. jula.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala