Registrovani korisnici mogu napraviti svoju grupu TV kanala, koristiti podsetnike, učestvovati u nagradnim igrama, čatovati, komentarisati na forumu, ocenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise i slično...
Rejčel Ku smatra da ukusna francuska hrana nije rezervirana samo za otmene i skupe restorane s Michelinovim zvezdicama. Prošle godine ova je nekonvencionalna spisateljica i kuvarica s diplomom Cordon Bleu vodila najmanji restoran u Parizu u svom stančiću. U tom skučenom prostoru gde stanu samo četiri gosta Rejčel je usavršila vlastite verzije klasičnih francuskih specijaliteta.
Rejčel nas vodi i u skrivene delove Pariza, na pijace i u trgovine gde kupuje najbolje namirnice i pritom nas upoznaje s šarmantnim ljudima. Otkriva nam bogatstvo i raznolikost ukusa, kao što su marokanski, sudanski ili vijetnamski, koji utiču na gastroponudu francuske metropole.