Registrovani korisnici mogu napraviti svoju grupu TV kanala, koristiti podsetnike, učestvovati u nagradnim igrama, čatovati, komentarisati na forumu, ocenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise i slično...
Ching He Huang trenutno vodi čak dve kulinarske emisije, ''Chinese Food Made Easy'' i ''Easy Chinese: San Francisco''. Na njenu današnju kuhinju uticalo je to što je odrasla je u porodici gde su se svaki dan kupovale sveže namirnice i od njih se spremalo jelo. Osim toga, porodica je uzgajala pomorandže, slatki krompir i mango tako da je imala priliku jesti najsvežiju moguću hranu. Kako su joj roditelji često bili na putu, Ching je bila prisijena kuvati za celu porodicu. Od roditelja je naučila osnovnu filozofiju kineske kuhinje (kako dovesti u ravnotežu yin i yang kroz tople i hladne sastojke), a dalje se kulinarski razvijala samostalno.
Budući da nema nikakvo kulinarsko obrazovanje, postala je zanimljiva televijskim kućama. Naravno, uz činjenicu da izvrsno kuva.