Registrovani korisnici mogu napraviti svoju grupu TV kanala, koristiti podsetnike, učestvovati u nagradnim igrama, čatovati, komentarisati na forumu, ocenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise i slično...
Nova epizoda emisije nosi naziv „Čokoladni Begograd“ i predstavlja povest čokolade i njenu primenu u poslastičarstvu do današnjih dana. U emisiji će se predstaviti dve torte: čokoladna torta „Zefir“ i grilijaš torta; kao i dve poslastičarnice: „Mandarina“ i „Petković“. Na ovaj način spojiće se stogodišnje iskustvo i novi pristup poslasticama 21. veka, jer poslastičarnica „Petković“ osnovana je 1903. godine i kroz četiri generacije neguje bečko-peštanski stil kolača sa kremovima i čokoladom. Poslastičarnica „Mandarina“ osnovana je nedavno, a već predstavlja jednu od najvažnijih poslastičćarskih tački Beograda. Drži je internacionalni poslastičarski majstor, nekadašnji šef poslastičarnica u brojnim londonskim hotelima, Krsto Radović. Romantični ugođaj, začinjen s nešto istorije i mnogo čokolade – sve to gledaoci će videti u emisiji „Čokoladni Beograd“. Nedostaju samo: mirisi i ukusi, i nada da će neka sledeća generacija razvoja televizije moći da ponudi i to.