Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Shazam! Filmski kostimi inspirisani zlatnim dobom stripova
Režiser Shazam!-a otkrio je inspiraciju za nedavno otkriveni kostim i odgovorio na neka pitanja o njegovom pojavljivanju.
23. jun 2018.

Shazam! Filmski kostimi inspirisani zlatnim dobom stripova

 Zachary Levi nedavno je objavio prvu zvaničnu sliku filmskog odela Shazam tokom emisije Licensing Show u Las Vegasu, i nepotrebno je reći da je prouzrokovao niz aktivnosti preko društvenih medija. Međutim, tokom produkcije filma David F. Sandberg je oduvek bio glasan u pogledu napredovanja i donošenja odluka, tako da je otišao na internet da bi direktno odgovorio na neka od pitanja koja su se postavljala.

 
Još od kada je Shazam! bio je najavljen kao projekat za DCEU, obožavaoci su bili željni da vide kako će superheroj biti zamišljen. Stil kostima u stripovima varirao je nekoliko godina od svog prvog pojavljivanja u Whiz Comics-u 1940. godine. Dok je ikonska celokupna crveno/bela šema boja ostala uglavnom nepromenjena, nedavna tumačenja su povećala grom na grudima i dodala kapuljaču većem plaštu. Ali dok je post od Levi-ja bio prvi zvaničan pogled na super-odelo, procurele fotografije sa lokacijskih snimaka navele su neke da kritikuju ono što su videli, što je uzrokovalo Levi-ja da prozove kritike uživo. Ali ovaj najnoviji pogled na Shazam-a je ljudima omogućio da pogledaju kostim iz bliza, koji su neki uporedili sa stilom Alek Ross ilustracije, ili povezali materijal sa DCEU Man of Steel odelom.
 
Sam Sandberg je bio zauzet na Twitter-u, i počeo je da odgovara na postove čim je fotografija Levi-ja pojavila na Internetu, kao što je ranije i obećao. Kada su ga upitali zašto plašt nije bio veći, on je objasnio da je izgled kostima imao nameru da izgleda "staromodno" i retro, ​​otkrivajući da bi to učinio lik odvojenim od ostatka DCEU liste sa njihovim modernizovanijim izgledom Možete videti njegov post ispod.
 
https://twitter.com/ponysmasher/status/998726041110691841
 
Filmski stvaralac je takođe odvojio vreme da objasni druge probleme oko kostima. Na pitanje zašto simbol groma na grudima nije bio veći i značajniji, objasnio je da je to uglavnom zahvaljujući praktičnosti i da dozvoli Levi-ju više kretanja. "Saznao si da su mnoge stvari koje izgledaju kul veoma nepraktične", objasnio je on. Kada se sledećem postu žalilo zbog manjka iskrica i munja koje lete unaokolo oko junaka na slici, Sandberg se zafrkavao: "Još uvek radimo na izgledu svega toga, pošto je to naknadni efekat. " Dakle, iako je kostim otkriven, verovatno je pošteno reći da imamo mnogo više očekivanja od vizuelnih slika i konačnog izgleda kada ga vidimo na bioskopskim platnima i trailerima.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala