Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počinje snimanje Breaking Bad filma
Uskoro počinje snimanje filma Čista hemija – Breaking Bad, prema kultnoj seriji koja se smatra jednom od najboljih televizijskih serija svih vremena.
20. novembar 2018.

Počinje snimanje "Breaking Bad" filma

 Film radnog naziva Greenbrier trebao bi se početi snimati ovog meseca. Nekoliko izvora je potvrdilo za Hollywood Reporter da autor serijala Vince Gilligan radi na dvosatnom filmu, ali dodatne informacije nisu poznate. Nisu se oglasili ni AMC i Sony Entertainment.

Nepoznat je i sam format filma – da li će se raditi o televizijskom filmu ili filmu koji će biti prikazan i u bioskopima.

Nakon ovih glasina, glumac Bryan Cranston koji je utelovio lik Waltera Whitea gostovao je u sportskom programu The Dan Patrick Show u kojem je potvrdio da će se film zaista snimati, ali da ne zna ‘ima li njega u filmu’.

Cranston je rekao da nije pročitao scenario i da nije upućen da li će se Walter White pojaviti u filmu, ali da bi se veoma rado odazvao pozivu.

Trenutni, radni naslov filma je Greenbrier, a radnja prati bekstvo otetog muškarca i njegovu potragu za slobodom.

Radnja serije vrti se oko Waltera Whita (Bryan Cranston), profesora hemije u srednjoj školi kojem je dijagnostifikovan neoperabilni rak pluća.

Zajedno sa svojim bivšim učenikom Jessijem Pinkmanom (Aaron Paul), White se okreće svetu kriminala proizvodeći i prodavajući kristalni metamfetamin, a sve kako bi osigurao finansijsku budućnost svoje porodice pre svoje smrti.

Do trenutka kada je emitovana poslednja epizoda, serija se nalazila među najgledanijim programima američke kablovske televizije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala