Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Treca i poslednja sezona serije „El Capo“, od 22. jula na RTS 1
Nakon dramatičnog finala druge sezone, El Čapo se vraća u treću i poslednju sezonu, koja prikazuje i sam pad Hoakina Guzmana.
10. jul 2020.

Treca i poslednja sezona serije „El Capo“, od 22. jula na RTS 1

 

Uspešno spajajući političku dramu i triler, sa igrom "mačke i miša" između Hoakina i međunarodnih vlasti, treća sezona je mnogo koherentnija i napetija od druge.

Priča se nastavlja tamo gde je stala, Hoakin je osigurao unosne trgovinske sporazume na globalnom nivou kako bi razvio i uvećao svoje ogromno carstvo droge. Kako tenzije počinju da rastu međunarodna i meksička vlada se nalaze pod sve većim pritiskom da uhvate El Čapa. Prelomni trenutak  se dešava kada Hoakin donosi odluku da trgovinu drogom nastavi u Maleziji, zanemarujući savete onih koji ga okružuju i kao i vladinih zvaničnika koji rade za njega. To upliće DEA-u u njegov život, koja želi da uhvati El Čapa jednom zauvek.
 
 
Poslednja sezona ovog  krimi trilera završava se u velikom stilu, balansirajući i stvarajući ravnotežu između akcije i drame daleko efikasnije nego u prošloj sezoni. Sa boljom karakterizacijom i uzbudljivim vrhuncem ove priče, El Čapo je definitivno serija vredna gledanja, a treća sezona donosi zadovoljavajući kraj priče o jednom od najozloglašenijih svetskih dilera droge.
 
Uloge: Marko de la O, Umberto Busto, Žulijet Pardau, Marsela Mar…
 
Režija: Ernesto Contreras, Hoze Manuel Kravioto
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala