Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Striming usluga MAX dostupna u Srbiji!
Nova, poboljšanja striming usluga Max dostupna je i u Evropi s najboljim Warner Bros. Discovery sadržajem na jednom mestu
22. maj 2024.

Striming usluga MAX dostupna u Srbiji!

Foto: Warner Bros. Discovery

Max nudi duplo više sadržaja u odnosu na HBO Max, počevši s hit filmom Dina: Drugi deo (Dune: Part Two) koji je premijerno dostupan od danas na Max-u i Rolan Garos kvalifikacijama uživo.

Warner Bros. Discovery je objavio da je Max, njihova poboljšana striming usluga, službeno dostupna u 19 zemalja širom Centralne i Istočne Evrope, zemljama Skandinavije i na Pirinejskom poluostrvu. Lista zemalja uključuje Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Dansku, Finsku, Mađarsku, Moldaviju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.

Max nudi pretplatnicima duplo više sadržaja nego što je bilo dostupno na HBO Maxu. Lansiranje Max-a obeleženo je povratkom dugo iščekivane HBO originalne serije Kuća zmaja čija će premijera biti na Max-u 17. juna. Naslovi koji su dostupni od prvog dana su Dina: Drugi deo (Dune: Part Two), Barbi (Barbie), Vonka (Wonka), i Hari Poter filmovi. Premium serije uključuju HBO Originale The Last of Us, Beli lotos (The White Lotus), Euforija (Euphoria), Pravi detektiv: Zemlja tame (True Detective: Night Country), Simpatizer (The Sympathizer), Bez oduševljenja, molim (Curb Your Enthusiasm), zatim drugu sezonu serije Kuća zmaja (House of the Dragon) čija će premijera na Maxu biti 17. juna. Takođe, na Max-u će biti dostupni kultni naslovi poput Prijatelja (Friends) kao i omiljene Discovery serije poput 90 dana do venčanja (90 Day Fiancé), Šef poslastičarnice (Cake Boss), Zlatna groznica (Gold Rush) i Goli i prestrašeni (Naked and Afraid).

Max kombinuje nezaobilazni program HBO Max-a i zanimljive emisije iz Discovery stvarnog života, uz vrhunske sportske sadržaje sa Eurosporta kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za sve generacije. Na svim tržištima na kojima je Max dostupan u Evropi, to će biti jedino mesto za prenos uživo svakog trenutka, svake osvojene medalje, svakog sportiste i svakog tima tokom predstojećih Olimpijskih igara u Parizu 2024, osiguravajući da obožavaoci ne propuste nijedan trenutak akcije. Pariz 2024 je uključen u sve pretplate, tako da korisnici mogu uživati u potpunom pristupu najvećem sportskom događaju na svetu.

Max je dostupan na vodećim uređajima i platformama, na pametnim televizorima (Samsung, LG i Android TV), na striming uređajima (Apple TV 4K i Google Chromecast), konzolama za igrice (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilnim telefonima i tabletima (iPhone, iPad, iPod touch i Android) i online na Max.com. Max je takođe, u svim zemljama, dostupan putem odabranih partnerskih TV i internet distributera.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala